Magazin

Ceren Hindistan ortaya çıktı

Hacer Jafar 13114
Ceren Hindistan ortaya çıktı

Oyuncu Ceren Hindistan'ın bir yıldır Vanlı işadamı Ümit Aslan'la ilişki yaşadığı ve hamile olduğu ortaya çıkınca arka arkaya iddialar ortaya atılmıştı.

Ümit Aslan'ın amcasının kızı Rojbin Aslan ve İzmirli bir kadınla da nikahlı olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hindistan, bu olaylar üzerine Instagram hesabını kapatmış kayıplara karışmıştı. Güzel oyuncu verdiği aradan sonra Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşırttı.

Karnı pek belirginleşmese de Hindistan, "Aşkımla İstanbul'da çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum günündeyiz. Hamileliğimin 6. ayı içerisindeyim. Karnım çok rahatsız etmediği için bu gece topuklu giydim. Kötü eleştirmeyin sakın bu geceye özel" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

Oyuncu Ceren Hindistan ile birlikte olan Ümit Aslan'ın amacasının kızı olan Van'daki imam nikahlı eşi konuştu.


2013 yılında Aslan ile bir köy düğününde evlendiklerini söyleyen Rojbin Aslan, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı" dedi.


Köydeki düğünden sonra Antalya'ya yerleştiklerini belirten Rojbin Aslan., birlikte oldukları dönemde eşi Ümit Aslan'ın Ceren Hindistan ile tanışıp görüşmeye başladığını iddia etti.


Rojbin Aslan şunları söyledi: "Evliliğimizden 21 Haziran 2014 tarihinde Efrim Mina ismini verdiğimiz bir kızımız oldu. Kızımızı nüfusuna kaydetti. Ancak yaşanan tüm güzellikler Ümit'in Ceren Hindistan ile tanışmasından sonra değişti.


İlişkiyi öğrendikten sonra adeta sokağa atıldık. Van'daki baba evime sığındım. Çocuğumu aramıyor bile. Bu nedenle nafaka ve manevi tazminat davası açtım.


Ümit, beni ilişkimiz devam ederken aldattı. Sevgilisine şampanya patlatan, Sevgililer Gününde umreye götüren Ümit, benim kredi kartımı iptal etmeyi ihmal etmedi."


Rojbin Aslan, mayıs ayında imam nikahlı eşi Hindistan'a resmi nikah kıyacağını söyleyen Ümit dava ettiğini söyledi.


İddiaya göre genç kadın, Ümit Aslan'dan olan kızının fotoğrafını Hindistan'a gönderdi.
Hindistan da "Hamileyim" diyerek Rojbin Aslan'a ultrason kağıtlarını gönderip altına "Aramızdaki fark ne biliyor musun? Sen seni sevmeyen bir adamın peşinde koşuyorsun" yazdı. 


Bu arada Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre, Ümit Aslan'ın İzmirli Özlem Ç.'ye de imam nikahı kıydığı belirtildi.


Çıkan haberlerin ardından Ceren Hindistan konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. İşte Hindistan'ın sözleri:


"Rojbin Hanım ile Ümit benden çok önce ayrılmışlar. Biz Ümit ile ayrıldıktan 6 ay sonra birlikte olmaya başladık. Ümit hiçbir zaman çocuğunu elinin tersiyle itmedi.


Kendisi sürekli bize sözlü ve yazılı tacizlerde bulundu. Bana hem hakaret hem küfür etti. Şimdiye kadar onu rencide etmemek için sustum ama artık yeter.


Ben hiçbir zaman evli bir adamın peşinden koşmadım. Hatta Ümit bana ilk gün her şeyi anlattı.


Amcasının kızı Rojbin ile evlendiğini sonra boşandığını ama Rojbin Hanım'ın sürekli "dönüp dolaşır yine bana geri döner" diye etrafta konuştuğunu da söyledi.


Biz kimseye kötülük yapmadık.Çıkıp rencide etmedik. Ümit ile birbirimizi seviyoruz ve ben yuva üstüne yuva kurmadım, kurmam da...


Evli bir erkeğin yuvasını yıkacak kadar karaktersiz değilim. Önce Allah'tan sonra aynalardan korkarım.


Bizi kötü lanse etmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum. Ayrıca söylendiği gibi bebeğim 2 aylık değil 4,5 aylık"

 

 

Görüntlenme: 13114
Hacer Jafar